Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe talkshow Eva Jinek bij KRO-NCRV

Vanaf zondag 8 september is Eva Jinek te zien bij de KRO-NCRV met haar nieuwe talkshow Jinek. De talkshow wordt live uitgezonden vanuit café de Kroon in Amsterdam.

‘Jinek is gericht op de week die gaat komen. In een ongedwongen sfeer, met een journalistieke aanpak en een mix van persoonlijke verhalen en actuele gesprekken’, meldt de NCRV.

Jinek: “Ik heb heel veel zin om voor de KRO-NCRV aan de slag te gaan en ik verheug me op mijn nieuwe programma. Ik houd van scherpe gesprekken, met humor en vooral de ruimte om echt naar mijn gasten te kunnen luisteren. Op zondagmiddag is het weekend nog niet voorbij, en heb je als kijker nog de rust om lekker op de bank te zitten en te kijken naar de week die komen gaat.”

KRO-mediadirecteur Taco Rijssemus: “Dit nieuwe journalistieke KRO-NCRV programma is weer een stap in de richting van het uitbreiden van de journalistieke tak van ons nieuwe omroepbedrijf. Met Eva als host zien we naast haar journalistieke instinct ook haar gedrevenheid en persoonlijkheid terug in dit programma.”

Jinek is vanaf zondag 8 september van 17.10 tot 18.00 uur live te zien op Nederland 2.

Bron: NCRV

Bericht delen