Woensdag 17 januari 2018

Nieuwe reeks Undercover in Nederland

Alberto Stegeman is vanaf zondag 20 augustus terug met Undercover in Nederland bij SBS6. Zijn verborgen camera’s zorgen ook in deze nieuwe reeks voor opzienbarende beelden.

Het nieuwe seizoen start met een aflevering waarin Stegeman en zijn team een nieuwe trend in de wereld van illegale prostitutie ontdekken. 

Te zien is hoe mannen escortdames benaderen om hun chauffeur te worden, terwijl ze in werkelijkheid pooiers en ronselaars zijn. Stegeman zoekt uit wie deze mannen zijn. Wat zijn hun echte plannen en waar komen de vrouwen terecht als ze met deze misdadigers in zee gaan? De verborgen camera’s registreren de akelige werkwijze van deze pooiers en Stegeman gaat de confrontatie met één van hen aan. 

Dit najaar bestaat Undercover in Nederland 12,5 jaar. De eerste aflevering was te zien op 5 maart 2005 en sindsdien heeft het programma diverse spraakmakende onthullingen opgeleverd. De laatste jaren scoort Undercover in Nederland gemiddeld bijna een miljoen kijkers.

Undercover in Nederland wordt geproduceerd door Noordkaap TV. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 20 augustus 21.30 – 22.30 uur.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen