Woensdag 17 januari 2018

Nieuwe reeks Beste Vrienden Quiz op NPO 3

De Beste Vrienden Quiz van de NTR komt terug. Vanaf maandag 9 januari is dit fanatieke pel weer iedere schooldag te zien op NPO Zapp. Bart Meijer en zijn assistent Tonnie van der Neut ontvangen in de BVQ-studio telkens twee duo’s van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen.

Voor dit nieuwe seizoen heeft Meijer een aantal nieuwe items in petto. In de Pannenkoek van de Week is een portret van een bekende Nederlander ‘verpannenkoekt’. De vraag is natuurlijk: wie is het? Ook nieuw zijn de Toiletters. Er staan zeven wc’s op een rij, waar BVQ-medewerkers met hoge nood in duiken. Ze hebben ieder een letter vast, die tezamen een woord vormen. Wat is het woord? Ook wordt er een nieuw personage in de quiz geïntroduceerd: Professor Doctor D. Javu. Iedere week beschrijft hij zijn nieuwste uitvinding die al lang blijkt te bestaan. Om welk apparaat gaat het?

De BVQ-app heeft een nieuw onderdeel: de vraag van de dag. Elke dag kunnen kijkers via de app een vraag beantwoorden die ’s avonds in de uitzending zit. Prijswinnaars worden bekend gemaakt op de BVQ-site. De geüpdatete app is te downloaden via de App-store en Google Play.

Uitzending Beste Vrienden Quiz: vanaf maandag 9 januari iedere schooldag om 18.00 uur bij Zapp op NPO 3.

Bron: NTR/Broadcast Magazine

Bericht delen