Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe programma's bij 24Kitchen

Vanaf eind maart beginnen op 24Kitchen drie Nederlandse programma’s. Rudolph van Veen start met nieuwe afleveringen van Rudolph’s Bakery VIPS, Estée Strooker komt met het nieuwe programma Vlees noch Vis en Hugo Kennis brengt het tweede seizoen van Smaakpupillen.

De vegetarische keuken is een van de grootste foodtrends van de afgelopen jaren en die opkomst lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Niet alleen voor de bijna vijf procent van de Nederlanders die volledig vegetariër zijn, maar juist ook de mensen die een paar avonden per week kiezen voor een vegetarische maaltijd, de zogenaamde flexitariërs. Estée Strooker gaat de kijker inspireren door zonder vlees of vis volwaardige maaltijden te bereiden.

Presentator en kookfanaat Hugo Kennis is het gezicht van de serie Smaakpupillen, waarin kinderen zelf leren koken. Het doel is hen te motiveren minstens één dag per week de keuken in beslag te nemen en om ouders te stimuleren hun kroost deze vrijheid te geven. Hugo Kennis gaat samen met kids tussen de zes en twaalf jaar aan de slag om volwaardige recepten voor het hele gezin te bereiden.

“Samen bakken is veel leuker”, vindt Rudolph van Veen, presentator van Rudolph’s Bakery VIPS. Bekende Nederlanders als Humberto Tan, Arie Boomsma en Irene Moors hebben al in de keuken gestaan met hem om iets lekkers te maken. De gasten die de komende tijd langskomen zijn nog niet bekend.

Bron: Eetnieuws.nl

Bericht delen