Article header image

Nieuwe AVRO-dj: Herman Hofman

Herman Hofman is de nieuwe AVRO-radio dj op 3FM. Donderdagnacht presenteert hij tussen 01:00 tot 04:00 uur voor het eerst zijn programma Herman, dat ook is terug te luisteren via herman.avro.nl.

Arjan Snijders, eindredacteur AVRO Radio, is lovend over de nieuwe dj: “Herman viel mij op bij ons internetstation KX Radio vanwege zijn grote liefde voor muziek en zijn soepele wijze om dat met de luisteraar te delen. Hij heeft een brede muzikale interesse, Herman is niet voor één gat te vangen! Let op die jongen!” Herman is de eerste die doorstroomt van KX Radio naar 3FM. In het opleidingstraject van de AVRO op 3FM kwamen onder andere al eerder Giel Beelen, Gerard Ekdom en Roosmarijn Reijmer bovendrijven.

Herman heeft altijd gedroomd om te kunnen leven van radio maken. “Nu lijkt het dan toch echt te gebeuren! Ik mag gaan werken bij het vetste station, met de vetste muziek, de vetste ideeën en de leukste collega’s, ik weet niet wat ik meemaak. De liefde voor muziek staat heel hoog in het vaandel bij de AVRO. Da’s uniek voor zo’n grote omroep. Het hart is muziek, en dat is echt te gek.”

Bron: AVRO

Bericht delen