dinsdag 16 januari 2018

Nieuw woonprogramma voor Corine Boon

Corine Boon presenteert voor RTl 4 vanaf zaterdag 8 september een nieuw wekelijks woonprogramma: Droom van een Tweede Huis. Het programma gaat over beleggen in recreatiewoningen. De huidige economie maakt investeren en aandelen kopen riskant. Geld gewoon op de bank zetten levert doorgaans niet het gehoopte rendement op. Een trend in vastgoed is beleggen in recreatiewoningen. In Droom van een Tweede Huis wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Het programma wordt geproduceerd door Telegraaf Media Nederland/Video Media en gespronsord door DroomParken. Het biedt naast informatie ook human interest ‘vakantie-televisie’. In elke aflevering gaan twee kandidaten op een van de DroomParken in Nederland op zoek naar hun tweede droomhuis. Dit huis kunnen de kandidaten gebruiken als vakantiewoning, maar ze kunnen het ook verhuren zodat ze er direct aan kunnen verdienen. Presentatrice Corine Boon zorgt dat de kandidaten drie soorten woningen te zien krijgen waaruit ze uiteindelijk kunnen kiezen en verrast hen met uitjes in de omgeving. Zij spreekt openhartig met de kandidaten over hun motivatie om een vakantiewoning te kopen, hun achtergrond en gezinssituatie.

Droom van een Tweede Huis is vanaf 8 september wekelijks op zaterdagmiddag om 16.30 uur zien zijn bij RTL 4, met iedere zondag om 12.30 uur de herhaling.

Bron: Telegraaf Media Groep/Broadcast Magazine

Bericht delen