Nieuw seizoen Wie is de Mol? opgenomen in Albanië
maandag 15 november 2021

Nieuw seizoen Wie is de Mol? opgenomen in Albanië

Het 22e seizoen van Wie is de Mol? is opgenomen in Albanië, zo meldt AVROTROS. Een land met een roerig verleden, waar de sporen van het communisme nog steeds zichtbaar zijn. Met mooie bergketens, een eindeloze kust, uitgestrekte bossen en fraaie lagunes.

Voor het eerst in de geschiedenis van Wie is de Mol? zijn de kandidaten al tijdens de opnames in augustus bekendgemaakt. Via een livestream vanaf de toen nog geheime locatie heeft AVROTROS heel Nederland de gelegenheid gegeven om live mee te kijken én invloed uit te oefenen tijdens de eerste executie.

Kijkers in Nederland hebben via een stemtool een vrijstelling uit kunnen delen aan de voor hen minst verdachte kandidaat. Na het tellen van meer dan 25.000 stemmen, bleek Arno Kantelberg het meest verdacht door de fans. Maar is dat terecht? En wie is het minst verdacht? En wat betekent dat voor het spel? We zien het in de eerste aflevering op zaterdag 1 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

De kandidaten van dit seizoen zijn Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Arno Kantelberg, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma.

Niet de Mol
Nieuw dit seizoen is de online serie Niet de Mol, gepresenteerd door presentator en oud-kandidaat Splinter Chabot. Op de officiële website van Wie is de Mol? interviewt hij elke zaterdagavond één van de kandidaten die het spel vroegtijdig moet verlaten. De afvallers delen openhartig hoe het is om mee te doen aan het programma, wat ze hebben meegemaakt en geven daar als eerste antwoord op de vraag wat er dit seizoen gebeurt na het zien van het gevreesde rode scherm…

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen