Nieuw seizoen Wie het laatst lacht… met Wendy van Dijk
woensdag 14 oktober 2020

Nieuw seizoen Wie het laatst lacht… met Wendy van Dijk

BN’ers en onbekende Nederlanders bevinden zich binnenkort weer in de meest vreemde, onverwachte, en soms bizarre situaties. Wendy van Dijk komt namelijk terug met het candid camera programma Wie het laatst lacht…

Wendy heeft heeft samen met de redactie weer een heleboel nieuwe manieren bedacht om mensen flink in de maling te nemen met de verborgen camera. Gewiekste grappen, hilarische candids, maar ook compleet nieuwe typetjes passeren de revue.

Wendy blikt vooruit op het nieuwe seizoen: “Na het eerste seizoen zijn we weer vol goede ideeën van start gegaan. Hoe vaker ik bekende en onbekende mensen hoor zeggen dat ze er nooit in zullen trappen; dat is voor mij en het team alleen maar een extra motivatie om slimmer en gewiekster te werk te gaan. Ik kan met groot genoegen zeggen dat het weer gelukt is.”

Voorbeelden? Wesley Sneijder is lekker aan het vissen met zijn beste vriend Rolf Sanchez en ineens begint de boot te zinken. Wat doet Wesley? Hoe reageert Yolanthe Cabau als ze denkt dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje heeft aangereden? En Berget Lewis had nog een appeltje te schillen met Edsilia Rombley en pakt haar op geraffineerde wijze terug. Dat is allemaal te zien in Wie het laatst lacht…

Uitzending: SBS6, vanaf zaterdag 7 november, wekelijks om 20.00 uur. Wie het laatst lacht… wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen