Nieuw seizoen The Voice of Holland start met ruim 2 miljoen kijkers
zaterdag 21 november 2020

Nieuw seizoen The Voice of Holland start met ruim 2 miljoen kijkers

2.331.000 mensen hebben vrijdagavond naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland op RTL 4 gekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De seizoenspremière van de talentenjacht is hiermee het best bekeken programma van de vrijdagavond. Vorig jaar trok de eerste aflevering van het seizoen 1.960.000 kijkers. Tijdens de zogeheten blind auditions ziet de jury, bestaande uit Anouk, Jan Smit, Ali B en Waylon, niet wie er op het podium staat.

Deze auditierondes nemen in totaal acht afleveringen in beslag, waarna de uitverkoren kandidaten verder zullen strijden om een platencontract, een geldprijs en een auto. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Martijn Krabbé.

The Voice of Holland wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. RTL mag het programma in ieder geval tot 2022 uitzenden. Een poging van John de Mol om het bij SBS6 onder te brengen is niet gelukt. SBS6 zond vrijdagavond de start van de Netflix-serie Undercover uit en behaalde daarmee slechts 229.000 kijkers.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen