Nieuw seizoen Restaurant Misverstand bij SBS6
woensdag 4 augustus 2021

Nieuw seizoen Restaurant Misverstand bij SBS6

Burn-out of depressie? Dat is de eerste diagnose voor accountmanager Rob (59). Hij vergeet dingen en verzint smoezen om toch zijn werk te kunnen doen. Uiteindelijk krijgt hij na jaren de diagnose alzheimer.

Vanaf 1 september zien we in een nieuw seizoen van het SBS6-programma Restaurant Misverstand hoe elf relatief jonge mensen, met verschillende vormen van dementie, proberen met elkaar een eetcafé te leiden.

De meesten van hen hebben geen horeca-ervaring, maar chef-kok Ron Blaauw staat hen bij. Net als presentator Johnny de Mol en professor Marjolein de Vugt, gespecialiseerd in dementie op jonge leeftijd. SBS6 en Alzheimer Nederland willen met het programma begrip voor en kennis over dementie vergroten.

Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 1 september te zien om 21.30 uur op SBS6. Het programma The restaurant that makes mistakes werd in 2019 voor het eerst uitgezonden in Groot-Brittannië. De Nederlandse versie Restaurant Misverstand wordt geproduceerd door Concept Street in samenwerking met Alzheimer Nederland.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen