Nieuw seizoen Oplichters in het buitenland vanaf 19 april bij SBS6
Donderdag 05 april 2018

Nieuw seizoen Oplichters in het buitenland vanaf 19 april bij SBS6

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist.

In deze zesde reeks van Oplichters in het buitenland laat Van der Spek zich in Londen, Nepal, Kenia, Krakau, Los Angeles en op het Thaise vakantie-eiland Phuket moedwillig met de verborgen camera in de val lopen. En dat wordt meerdere keren behoorlijk riskant. In de eerste aflevering, die op donderdag 19 april te zien is bij SBS6, is het meteen raak…

Het Poolse Krakau wordt jaarlijks aangedaan door 90.000 Nederlandse toeristen. Met de verborgen camera legt Kees vast hoe schaarsgeklede dames op schokkende wijze zijn creditcard proberen te skimmen. Ook komt het tot een handgemeen met twee gespierde uitsmijters. Van der Spek krijgt een paar rake klappen, nadat hij ontdekt dat hij 88 euro heeft betaald voor een glas limonade in plaats van champagne.

Oplichters in het buitenland wordt geproduceerd door Simpel Media. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf donderdag 19 april om 20.30 uur.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen