Tweede seizoen Nieuw Zeer start zondag
zondag 4 april 2021

Tweede seizoen Nieuw Zeer start zondag

Na het succes van de eerste serie kon een vervolg niet uitblijven: de hangijzers zijn nog heter, de tenen nog langer en het tweede seizoen van Nieuw Zeer is nog scherper en vileiner dan voorheen.

Nieuw Zeer is een komische sketchserie van de hand van Niek Barendsen over de pijnpunten van nu waar veel over gepraat en geschreeuwd wordt, maar te weinig om wordt gelachen. Van nepnieuws tot #me too, van populisme tot Piet, van klimaat tot corona, van woke tot waan van de dag. Nieuw Zeer is te zien vanaf zondag 4 april om 21.40 uur bij de NTR op NPO 3.

Met dit seizoen onder anderen Ilse Warringa als bevlogen beeldenstormer, Pierre Bokma als zitplas-weigeraar, Elise Schaap als reality-ster Hymke, Hans Kesting als vrijpostige tandarts, Ellen Pieters als crematie querulant, Nazmiye Oral als corona-ontkenner, Alex Klaasen als gretige kindervriend, Cees Geel als dwaze vader, Lies Visschedijk als bezorgde ouder, Georgina Verbaan als veganist, Michiel Nooter als TBS’er, Guy Clemens als overspannen leraar en Eric van Sauers als bad cop.

En vele andere bekende namen als Roos van Erkel, Rick Paul van Mulligen, Daniël Kolf, Daniël Cornelissen, Sarah Bannier, Kees Boot, Ingeborg Elzevier, Wieteke van Dort, Stefan Stasse, Soumaya Ahouaoui, Ali Çifteci, Loek Peters, Jacqueline Blom, Carine Crutzen, Hein van der Heijden, Hanna van Vliet, Xander van Vledder, Eelco Smits, Claire Bender, Tjebbo Gerritsma, Rian Gerritsen, Gijs de Lange, Ruben Brinkman, Bianca Krijgsman, Joke Tjalsma, Tibor Lukács, Mustafa Duygulu, Leonoor Koster en Niek Barendsen zelf.

Idee, script en regie: Niek Barendsen, onder andere bekend van de Welkom in… series en vele dramascènes van Het Klokhuis die hij maakt voor de NTR.

Bron: NTR/BM
Foto: Lies Visschedijk als bezorgde moeder

Bericht delen