Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel bij MAX
dinsdag 25 augustus 2020

Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel bij MAX

Maandag 31 augustus gaat het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel van start. De kennis- en blufquiz van MAX is, telkens met twee weken pauze, van maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Herman van der Zandt is, zoals vertrouwd, de quizmaster.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

De deelnemers kunnen vragen verwachten in de categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Met het Mes op Tafel-app

Met het Mes op Tafel zelf spelen? Met de officiële app dagen vrienden of willekeurige spelers elkaar uit om te pokeren met antwoorden. Klik hier voor meer informatie over de app.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Refkele Steemers/Omroep MAX

Bericht delen