Article header image

Nieuw seizoen Lekker Nederlands bij SBS 6

In het nieuwe seizoen van Lekker Nederlands krijgen Nick & Simon en JURK! (Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge) hulp van bekende gastartiesten. Ronnie Flex, Kenny B, Lange Frans, Ruth Jacott, Anita Meyer, Romy Monteiro, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Yentl en de Boer, Xander de Buisonjé en Martijn Fischer komen langs.

Het tweede seizoen van Lekker Nederlands is vanaf vrijdagavond 5 februari om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Ook in dit seizoen van Lekker Nederlands strijden team Nick & Simon en team JURK! tegen elkaar, door eigen hertalingen te maken op bestaande hits. Het programma wordt gepresenteerd door Do. Samen met verschillende gastartiesten proberen zij de meeste punten binnen te halen op gebied van creativiteit en taal.

Jeroen van Koningsbrugge schat zijn kansen voor dit seizoen als volgt in: “De meeste lol beleef ik aan het becommentariëren van elkaars nummers. Dennis en ik zijn echte taalpuristen en zoals je begrijpt zet dat Nick & Simon direct al op een achterstand. Wij gaan dit seizoen opnieuw voor de winst.”

Lekker Nederlands, een productie van Talpa, is vorig jaar van start gegaan en scoorde toen circa een miljoen kijkers en een gemiddeld marktaandeel van 15,1 procent.

Uitzending: vanaf vrijdagavond 5 februari om 20.30 uur bij SBS 6.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen