Woensdag 17 januari 2018

Nieuw seizoen It Takes 2 bij RTL 4

It Takes 2 komt terug bij RTL 4. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai wagen negen bekende Nederlanders zich aan dit zangavontuur. Dit seizoen neemt Gordon het stokje over van Chantal Janzen: hij verzorgt de presentatie on stage, backstage begeleidt Jamai alle sterren. 

Zeven weken lang zingen negen BN’ers zo goed als ze kunnen samen met hun professionals Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon. Hun doel? De finale halen van deze bloedstollende duettenstrijd. Het nieuwe seizoen van It Takes 2 is vanaf zondagavond 23 april te zien bij RTL 4.

Gordon kijkt uit naar de opnames: “Chantal en ik hebben het vorig jaar ontzettend leuk gehad en ik zal haar zeker missen, maar met Jamai lijkt het me ook geweldig. Het wordt echt lachen, gieren, brullen. Dat is het nu al.”

Voor Jamai is It Takes 2 nieuw: “Ik heb afgelopen jaar gekeken en was verbaasd over het zangtalent van sommige BN’ers. Ik ben echt heel benieuwd wie er dit jaar mee gaan doen en of ze kunnen zingen.”

Het eerste seizoen van It Takes 2 was een succes. Zowel de vakjury en als de publieksjury waren in de finale onder de indruk van het verborgen zangtalent van Jan Versteegh. Bijna twee miljoen kijkers zagen hem in de finale winnen van de andere finalisten Marlijn Weerdenburg, Fatima Moreira de Melo en Jan Kooijman.

It Takes 2 wordt geproduceerd door Talpa. Uitzending: RTL 4, vanaf 23 april, 20.00 uur.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen