Woensdag 17 januari 2018

Nieuw SBS6-programma Cold Case: Dader Gezocht

Het nieuwe SBS6-programma Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. 

Sandra Schuurhof presenteert Cold Case: Dader Gezocht vanuit de studio, waar ze ook de woordvoerder van het betreffende coldcaseteam interviewt. Politiewoordvoerder Bernhard Jens vertelt het verhaal terwijl het werk van het coldcaseteam wordt gevolgd met behulp van reportages, reconstructies en tests.

Het 6-delige Cold Case: Dader Gezocht is te zien vanaf zondag 1 oktober om 21.30 uur.

Cold Case: Dader Gezocht stelt elke aflevering één onopgeloste moordzaak centraal. Met de kennis van nu wordt elk bewijsstuk of spoor opnieuw bekeken. Dankzij moderne technieken kunnen oude aanwijzingen tot nieuwe doorbraken leiden. De kijker kijkt mee met onderzoeken die normaal achter gesloten deuren plaatsvinden en ze kan helpen door tips te geven, niet alleen over de zaak zelf maar ook als ergens specifieke expertise voor nodig is. 

Cold Case: Dader Gezocht wordt geproduceerd door Zodiak Nederland en updates over de cases verschijnen in Hart van Nederland

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen