Nieuw programma op Haarlem 105: Beau in de wolken
maandag 19 april 2021

Nieuw programma op Haarlem 105: Beau in de wolken

Presentatrice en programmamaker Beaudine Borggreve is druk bezig geweest met een nieuw programma. In Beau in de wolken zal zij op zoek gaan naar geluk. Dat is vanaf zondag 25 april te zien op de tv-zender, website en social media van Haarlem 105.

Wat betekent geluk, is geluk voor iedereen hetzelfde, wanneer weet je of je gelukkig bent en of je gelukkiger kan zijn, zijn er tools om geluk te creëren of om gelukkiger te worden en wat zijn die dan?

Beaudine Borggreve: “Ik wilde in het programma het begrip ‘geluk’ op een zo breed mogelijke manier uitzoeken en daarmee inspireren. We leven in een tijd waarin we door social media steeds op zoek zijn naar meer en steeds minder tevreden zijn met wat we hebben. Dat uitgangspunt in combinatie met de crisis waarin we leven waarin toenemende depressies een grotere rol gaan spelen, maakt dat ik graag dit programma wilde gaan maken.”

Borggreve heeft eerder feel-good programma’s gemaakt voor Haarlem 105. In Ik zie, ik zie in 023 is zij bijzondere verhalen, plekken en gelegenheden gaan bezoeken om daar meer over te vertellen en in Beau bezoekt is zij bij ondernemers in Haarlem en omstreken een dagje gaan meewerken om het Haarlemse bedrijfsleven op de kaart te zetten.

“Ik vind het entertainment-genre fantastisch om te doen en ik wilde het dit keer graag op een andere boeg gooien. Met mijn achtergrond in de psychologie hoop ik mijn kennis over het bewustzijn nog verder te ontwikkelen en over te brengen op de mensen thuis. In de afleveringen zal ik langsgaan bij verschillende life coaches die elk op hun eigen manier proberen bij te dragen aan iemands geluk.”

Van handanalyse tot aan paarden-coaching en yoga: in de afleveringen krijgt Beaudine een kijkje in de sessies van de coaches. “Wat ik het meest bijzonder vond om te zien is dat elke coach een totaal andere manier van werken heeft, maar dat ze in essentie allemaal hetzelfde zeggen: de wereld bestaat uit energie en lichaam en geest spelen hier een onafscheidelijke samenwerking in. Dit programma is voor iedereen die meer kennis wil over de wereld en een gelukkig bestaan.”

Bron: Haarlem 105/BM

Bericht delen