Nieuw programma Cupido Ofzo op SBS6
maandag 23 augustus 2021

Nieuw programma Cupido Ofzo op SBS6

In het programma Cupido Ofzo gaan mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenaandoening op zoek naar de liefde. Daarom openen Wendy van Dijk en Leonie ter Braak datingbureau Cupido Ofzo om deze bijzondere kandidaten een handje te helpen.

Zij sturen hen naar speciale dates. Een romantische picknick met een fantastisch uitzicht, een exclusief diner aan het strand of een foodtruck met Italiaanse lekkernijen in het park. Slaan de vonken al over op de eerste date? Cupido Ofzo start op maandag 25 oktober om 21.30 uur op SBS6.

In het dagelijks leven is het vinden van de juiste partner voor veel mensen al een moeilijke opgave. Laat staan voor deze bijzondere mensen. Voor hen is het een nog grotere uitdaging om de ideale man of vrouw te vinden. In Cupido Ofzo geven Wendy en Leonie deze kandidaten alle aandacht en zorg, en richten zich volledig op het laten slagen van de eerste date. Daarna is het aan de kandidaten zelf. Op de achtergrond blijven Wendy en Leonie als steun en toeverlaat aanwezig.

Leonie ter Braak: “Onze kandidaten staan zelfstandig in het leven, maar zijn daarbij wel vaak afhankelijk van hun ouders, familie of professionele hulpverlening. Door de coronacrisis hebben mensen met een beperking het veel zwaarder en dan wordt eenzaamheid een nog groter probleem. Daarom willen wij graag deze kandidaten op weg helpen in het vinden van liefde en vriendschap.”

Wendy van Dijk vult aan: “In Cupido Ofzo willen wij onder meer de mogelijkheden en het doorzettingsvermogen van onze kandidaten in beeld brengen bij de kijker thuis. De bijzondere verhalen die zij ons vertellen over hun zoektocht naar liefde, relaties en vriendschap verdienen het om gezien en gehoord te worden. Dit geeft een ander, positiever en vollediger beeld van onze kandidaten.”

Er doen zeven kandidaten mee en het programma bestaat uit zes afleveringen. Cupido Ofzo wordt geproduceerd door SimpelZodiak – een label van Banijay Benelux – en is gebaseerd op het succesvolle, gelijknamige Belgische format.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen