Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw productiehuis: New Label

Jessica Villerius en Pascal van Meerten starten samen het nieuwe productiehuis New Label. Villerius is documentaire- en filmmaakster, eigenaar van Posh Productions en oprichtster van de stichting Challenge Day Nederland.

Van Meerten is producent en was onder meer zendermanager bij SBS en als formatontwikkelaar werkzaam bij Eyeworks.

New Label start op 1 november en gaat zowel entertainment als infotainment formats op het ontwikkelen en produceren van . Van Meerten zal New Label onder zijn hoede nemen. Villerius zal met name betrokken zijn bij het formatontwikkelingsproces. Van Meerten: “Jessica en ik kennen elkaar al jaren en hebben onder andere samen gewerkt aan Gevangen in het buitenland, Tienermoeders en De Nieuw Uri Geller. Juist die diversiteit is een speerpunt voor New Label.”

Het productiehuis Posh blijft daarnaast bestaan; Posh is in de markt bekend door onder andere series zoals de Code Rood documentaires voor de NCRV, Moordvrouwen voor Net5 en de KRO-serie Over de streep. Villerius:”Met Posh maken we zeer specifieke programma’s. Wij hebben de afgelopen jaren vertrouwen en expertise opgebouwd binnen een moeilijke arena; die van crime en maatschappelijk belangrijke thema’s. Dat blijven we vol overgave doen.”

Bron: New Label/Broadcast Magazine

Bericht delen