Nieuw presentatieduo Paleis voor een Prikkie bekend
donderdag 6 augustus 2020

Nieuw presentatieduo Paleis voor een Prikkie bekend

Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer. De interieurontwerpers gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes.

Brian-Matthew Jacobs en Peer Akkermans hebben veel ervaring met interieurs uit het luxe segment, horeca en retail zoals een penthouse, een huis aan zee of een gezellige wijnbar. Daarbij is de mannen niks te gek of vreemd zolang ze kunnen zorgen voor een warm interieur met comfort. Maar hoe gaan zij dat doen met een budget van slechts 250 euro. Lukt het de mannen dan ook om creatief genoeg te zijn? En is iedereen uiteindelijk blij met het resultaat?

Interieurontwerpen en styling zit in het DNA van Brian en Peer. De inspiratieradar van de twee Brabantse designers staat altijd aan. Peer is de man van het indelen, het maatwerk en het gebruik van kleur en grafische elementen. Brian heeft een passie voor stoffen en behang en hij zorgt met zijn oog voor detail voor een flinke dosis glamour en unieke accessoires.

De mannen laten zich inspireren door mode, kunst, muziek, architectuur, reizen maar vooral ook door het dagelijks leven. Deze inspiratie gebruiken ze vervolgens om persoonlijke, comfortabele en elegante interieurs te creëren.

Brian voegt toe: “Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder. We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget. Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen.”

Het Oosterhoutse ontwerpersduo werkte eerder drie seizoenen mee aan het RTL-programma Help, mijn man is Klusser!. Daarna waren ze betrokken bij het programma Eigen Huis & Tuin.

Paleis voor een Prikkie wordt geproduceerd door Vincent TV Producties. Uitzending: vanaf 26 augustus, wekelijks om 21.30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Wessel de Groot/Talpa

Bericht delen