Nieuw op Media Park: IN Holland Beach Party
woensdag 13 juni 2018

Nieuw op Media Park: IN Holland Beach Party

Al 35 jaar een fenomeen aan de Croisette in Cannes, maar nu voor het eerst ook op het Hilversumse Media Park: de IN Holland Beach Party.

Tijdens de internationale programmabeurzen MIPTV en MIPCOM organiseert vakblad BM sinds jaar en dag de befaamde Holland Beach Party: in informele sfeer borrelen en netwerken in een Zuidfranse strandtent, inclusief Hollands bier, kaas en bitterballen. Dat smaakte naar meer: daarom krijgt deze jaarlijkse traditie nu ook een editie aan de ‘Hollandse Rivièra’: de HUB Hilversum Beach Club op het Media Park vormt op vrijdag 22 juni het decor voor de IN Holland Beach Party.
Net als in Cannes ongedwongen borrelen met vakgenoten onder het genot van een Bourgondische barbecue en met muziek van top dj’s. In Cannes wordt nog net niet gevochten om kaarten, maar iedere zichzelf respecterende mediaprofessional wil hier natuurlijk bij zijn, om proostend met relaties de zomer in te luiden.
De IN Holland Beach Party op 22 juni duurt van 17.00 tot 22.00 uur. Meer informatie over kaarten en sponsormogelijkheden: daphne@fcklap.nl

Bron: BM

Bericht delen