Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw Net 5-programma Viva Pillow Talk

Hoe herinner je je de eerste ontmoeting? Wie heeft de figuurlijke broek aan thuis? Is jullie seksleven spannend genoeg? Deze en veel meer onderwerpen worden in het nieuwe Net 5-programma Viva Pillow Talk voorgelegd aan 15 bekende en onbekende Nederlandse koppels.

Zij reageren vanaf hun eigen bank of keukentafel open en met een flinke dosis zelfrelativerende humor op deze herkenbare onderwerpen. Viva Pillow Talk is een samenwerking met vrouwenmerk Viva van Sanoma en is vanaf dinsdag 7 april wekelijks om 22.30 uur te zien bij Net 5.

In Viva Pillow Talk worden onthullende bevindingen uit onderzoek van Viva voorgelegd aan tien onbekende en vijf bekendere stellen als presentator Henny Huisman en zijn vrouw Lia, eigenaresse van Miss Nederland Organisatie Kim Kötter en haar vriend en zanger Jaap Reesema, oud-Utopianen Billy en Ruud en Q-music dj’s Mattie & Wietze met hun vriendinnen Kirsten en Lieke.

Viva Pillow Talk, geproduceerd door Helder, vormt vanaf 7 april samen met de Nederlandse dramaserie Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij (20.30 uur) en een nieuw seizoen van Als de bruid van huis is (21.30 uur) de nieuwe dinsdagavond van Net 5.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen