Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw in BM: Eljon en Haagse Zaken

In de aprileditie van Broadcast Magazine maakt Eric Eljon zijn debuut als columnist. De commissaris van het Commissariaat voor de Media zal in de vaste maandelijkse rubriek ‘Post Eljon’ zijn kritische licht laten schijnen over tal van zaken en taken waarmee het CvdM te maken heeft.

Ook nieuw in Broadcast Magazine is de rubriek ‘Haagse Zaken’, waarin de (vaak moeizame) relatie tussen Hilversum en Den Haag wordt geschetst aan de hand van interviews met de politieke mediawoordvoerders. Matthijs Huizing (VVD) bijt het spits af. “Wat ik zou willen, is dat de NPO een bepaalde doelgroep determineert en daar dan een mooi programma voor maakt. Als je dan 80 procent van zo’n groep bereikt en de waardering is een 8, dan heb je het goed gedaan, hoewel het in absolute zin om relatief kleine aantallen kan gaan. Daarnaast moet de NPO voortdurend contact houden met mensen die niét kijken en vragen waar ze behoefte aan hebben. Gewoon een kwestie van basis marketingdenken”, aldus Huizing.

Het volledige interview met hem en de column van Eric Eljon is te lezen in Broadcast Magazine 323. Klik hier voor een abonnement.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen