Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw gezicht bij MTV: Kay Nambiar

Kay Nambiar is het nieuwe gezicht van MTV. Hij is bekend als zanger en gitarist van de band Valerius, als model en als winnaar van Expeditie Robinson 2014. Nambiar gaat verschillende events voor MTV in Nederland en Vlaanderen presenteren.

Komend weekend is hij voor MTV al op Amsterdam Open Air en deze zomer zal hij verschillende nationale en internationale artiesten interviewen. Zo sprak hij onlangs al met Major Lazer. Zijn reportages zijn terug te zien op MTV.nl. Nambiar: “Ik ben enthousiast over de samenwerking met MTV en kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen als presentator. MTV geeft mij de perfecte plek om mijn passie voor muziek te combineren met deze spannende en nieuwe uitdaging.”

Maurice Hols General Manager Benelux van Viacom International Media Networks, waar MTV onder valt: “Kay is een aanwinst voor ons merk. Zijn ervaring als muzikant geeft hem de juiste affiniteit met muziek om als presentator MTV in de Benelux te vertegenwoordigen. Wij kijken uit naar de samenwerking.”

Bron: MTV/Broadcast Magazine

Bericht delen