Article header image

Nieuw contract Britt en Ymke bij RTL 5

Britt en Ymke hebben dinsdag een nieuw contract getekend bij RTL 5. Hiermee blijven zij exclusief verbonden aan de zender. De dames zijn inmiddels vertrouwde gezichten, zij verwierven de afgelopen jaren bekendheid als kandidaat (Take Me Out), realityster (Echte Meisjes in de Jungle). Na hun eerste reisprogramma Britt en Ymke en het mysterie van…, krijgen zij vanaf dinsdag 23 oktober hun eigen interviewprogramma. In Britt en Ymke stellen vragen gaan zij bij hun collega-BN’ers te rade wat er allemaal komt kijken bij het BN’er-schap.

Paul Cormont, zenderdirecteur RTL 5: “Met Britt en Ymke hebben wij twee unieke talenten in huis, die beiden hun eigen kwaliteiten hebben. Natuurlijk is Britt volop in de picture, helemaal nu ze is genomineerd voor Talent van het Jaar, maar Ymke’s talent is even groot. We zitten nog vol plannen met deze dames, dus ik ben heel blij met de ondertekening van vandaag.”

Britt: “Ik kan het bijna niet geloven, wéér een contract bij RTL 5! Mijn droom komt voor de tweede keer uit. Ik ben RTL 5 echt heel dankbaar.” Ook Ymke is dolblij: “De TV-wereld is mij het afgelopen jaar heel goed bevallen. Ik ben stiekem best trots op wat ik inmiddels bij RTL 5 heb bereikt en ben heel blij dat dit nu gewoon doorgaat.”

Bron: RTL Nederland

Bericht delen