Niets liever dan een kind vanaf 10 september bij SBS6
woensdag 28 augustus 2019

Niets liever dan een kind vanaf 10 september bij SBS6

In het SBS6-programma Niets liever dan een kind volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Niets liever dan een kind is vanaf 10 september om 21.30 uur wekelijks te zien bij SBS6.

Het programma registreert en volgt de hoofdpersonen gedurende een lange periode. Sommigen slagen, anderen krijgen (weer) een teleurstelling te verwerken. Zo probeert Lisette (35) al jaren zwanger te worden, maar na meerdere medische onderzoeken en vele teleurstellingen is het nog steeds niet gelukt. Het stel wijkt uit naar een kliniek in Duitsland waar gepoogd wordt om voor de dertiende keer een embryo terug te plaatsen.

Ook de kinderwens van de vrijgezelle Marleen (36) is groot. Zo groot dat ze een spermadonor vond. Ze ontmoet de onbekende man in een hotel en tijdens deze eerste ontmoeting zal Marleen gelijk besluiten wel of niet te insemineren. Lisa (29) en Rob (36) uit Leende blijven hopen op een wonder want na zoontje Luá lijkt een tweede kind heel ver weg: Rob blijkt sterk verminderd vruchtbaar. Een enorme tegenslag voor het koppel want daarmee worden de gevoelens dat hun gezin nog niet helemaal compleet is alleen maar sterker. Niet iedereen in hun omgeving snapt dat gevoel en dat zorgt voor onbegrip.

De diversiteit van de verhalen en de diepe emoties die gepaard gaan met een langgekoesterde kinderwens maakt de serie tot een bijzonder integer, authentiek en vooral heel menselijk relaas. Niets liever dan een kind wordt geproduceerd door Vorst Media.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen