Article header image

Niels Hoogland weg bij Radio 538

Niels Hoogland vertrekt bij Radio 538. Na ruim zestien jaar zijn hart en ziel in Radio 538 en 538 Juize te hebben gelegd, is het tijd voor iets nieuws. Hoogland gaat zijn horizon verbreden en Radio 538 gaat op zoek naar een nieuwe programmadirecteur. 538 geeft aan dat Hoogland één van de belangrijkste mensen achter de bouw en het succes van het radiostation was. Naast programmadirecteur was Hoogland ook dj van het vrijdagavondprogramma Niels en Froukje en, op zondagavond, Juize – Hiphop and R&B from A to Z.

Niels Hoogland: “Na ruim zestien onvergetelijke jaren neem ik met grote trots afscheid van Radio 538. Onder mijn leiding is Radio 538 markleider geworden en gebleven: een geweldige prestatie van het gehele team! Ik heb het een eer gevonden de verantwoordelijkheid voor de uitzendingen en de internetsites te mogen dragen en ben blij het station op een hoogtepunt te verlaten, met een recordaantal luisteraars – zoals uit de meest recente luistercijfers bleek. Uiteraard bedank ik mijn collega’s voor de samenwerking en alle luisteraars die 538 al die jaren trouw zijn gebleven.”

Algemeen directeur Radio 538, Jan-Willem Brüggenwirth: “Niels wist het concept binnen Radio 538 goed te bewaken en was een belangrijke pilaar in ons directieteam. Daarom wil ik persoonlijk Niels ontzettend bedanken voor zijn ongelofelijke inzet, maar ik denk dat ik voor iedereen spreek.”

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen