Article header image

Nicolette Kluijver tekent contract met RTL 5

Nicolette Kluijver (29) is per 1 januari aanstaande als presentatrice verbonden aan RTL 5. De presentatrice zal vanaf het voorjaar 2014 voor diverse programma’s aan de slag gaan, waaronder het nieuwe Adam zkt. Eva. Volgend najaar wordt zij de nieuwe co-presentatrice van Dennis Weening in Expeditie Robinson.

Kluijver is sinds 2006 verbonden aan BNN, waar zij onder meer de programma’s Vier Handen op een Buik, Try Before You Die, Spuiten en Slikken en de reisprogramma’s Spuiten en Slikken op Reis, 3 Op Reis en Weg Met BNN presenteerde.

Kluijver: “Ik ben heel blij met de kans die RTL 5 mij geeft om mij door te ontwikkelen en nieuwe stappen te maken. Ik kijk uit naar de programma’s die ik mag gaan doen.”

Paul Cormont, zenderdirecteur RTL 5: “Zij past perfect bij RTL 5. Ze is jong en toch heel ervaren. Behalve dat ze veel gevoel voor humor heeft, heeft ze ook oog voor relevante zaken in onze doelgroep, die ze vanuit BNN goed kent. Dat ze scherp en eigenzinnig is, past goed bij onze programmering. Kortom, ik ben verheugd met haar komst.”

Bron: RTL Nederland

Bericht delen