Dinsdag 16 januari 2018

Nickelodeon herintroduceert Kindernet

Nickelodeon herintrodueert de zender Kindernet op maandag 4 april. Kindernet, voor kinderen tussen 3 en 8 jaar, was tussen 1988 en 2003 op de Nederlandse televisie. De zender biedt kinderen het beste van Nickelodeon en Studio 100. Op Kindernet zijn zowel sterke nostalgische ‘classics’ als populaire hedendaagse series en films te zien.

Series met de helden van toen, waaronder Wickie de Viking, Maja de Bij, Boes en Nils Holgersson, afgewisseld met specials en films van de favorieten van nu zoals Samson & Gert, Big & Betsy, Dobus en andere Studio 100 figuren.

“Wij zijn ontzettend trots op de uitbreiding van het Nickelodeon portfolio. Een nieuw avontuur dat we samen met Studio 100 aangaan. De kracht van Kindernet: nostalgie voor ouders. Velen van ons zijn immers opgegroeid met series als Nils Holgersson en Maja de Bij. Kindernet brengt families samen door ouders en kinderen gezamenlijke helden te bieden,” aldus Judith Peters, Head of Nickelodeon.

Kindernet is tussen 06.00 en 15.00 uur te zien op de frequentie van Comedy Central en maakt deel uit van het Nickelodeon portfolio welke verder bestaat uit Nick Jr., Nickelodeon, TeenNick en de digitale kanalen Nick Toons, Nick Jr. en Nick Hits.

Bron: Nickelodeon/Broadcast Magazine

Bericht delen