Nickelodeon Familie Festival op 25 augustus in Almere
dinsdag 25 juni 2019

Nickelodeon Familie Festival op 25 augustus in Almere

Tijdens het Nickelodeon Familie Festival aan het Almeerderstrand in Almere, sluiten opnieuw bekende Nederlandse artiesten aan in de programmering. Broederliefde, MAAN, Mylene & Rosanne, Stefan de Vries & Sean en dansgroep Dreamkidszz & the Originals verzorgen een optreden op 25 augustus.

Deze populaire artiesten sluiten zich daarmee aan bij onder anderen Ronnie Flex & Deuxperience, Kalvijn en STUK, die als eerste headliners al eerder werden aangekondigd.

Kinderen kunnen bekende YouTubers en artiesten ontmoeten op het festival, waaronder Kalvijn, Milan Knol, Stefan de Vries, Sterre Koning, Stefania, Mylene & Rosanne, 4LIFE, Denise-Anna, Dirk Scheele, Nienke van Dijk, Wout Verstappen en Kaj van der Voort. Naast deze sterren sluit ook de cast van De Ludwigs zich aan voor Meet & Greets en kunnen de bezoekers hun favoriete Nickelodeon en Nick Jr.-helden SpongeBob SquarePants, Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol, Shimmer & Shine, Peppa Pig en Top Wing van dichtbij ontmoeten voor een high five.

Mochten de bezoekers zelf in actie willen komen tijdens het festival, dan kan dit tijdens één van de vele workshops. Zo kunnen ze meedoen aan een dj-workshop in samenwerking met de Herman Brood Academie en opkomend dj Thomas Nan, een DIY-workshop slijm maken onder leiding van vlogger Denise-Anna, of een echte digital creator worden tijdens de Vlog Workshop.

Bron: Viacom Benelux/BM

Bericht delen