Netmanagers NPO exit?
dinsdag 11 december 2018

Netmanagers NPO exit?

Tijdens de Broadcast Media Society in het instituut voor Beeld & Geluid vroeg Eva Jinek aan Frans Klein, één van haar drie talkshowgasten, of de directeur Video van de NPO ook zijn ‘interim-rol’ als netcoördinator NPO 1 blijft vervullen of dat we hier binnenkort een nieuwe benoeming mogen verwachten.

Frans Klein: “Het is zeer de vraag of er wel een nieuwe netcoördinator komt, vooral omdat we als ‘organisatie in transitie’ bezig zijn met genrecoördinatoren, zoals drama. Dit betekent ook dat we de posities van de zendercoördinatoren heroverwegen.”
Eva Jinek: “Weten ze dat al?”
Frans Klein: “Ja, in zoverre dat we bezig zijn om onze organisatie anders in te richten. Als voorschot op die transitie ben ik ook zo lang op die post gebleven. Niet alleen omdat je, als je goede en uitgesproken ideeën over de programmering hebt, daar als netcoördinator ook rechtstreeks wat aan kunt doen, maar ook omdat we nu niet iemand op zo’n sleutelpositie neerzetten die een paar maanden later mogelijk komt te vervallen…”

Bron: BM

Hierbij een video-impressie van de BMS met Frans Klein, Pim Schmitz (Talpa Network) en Marijn Poeschmann (YouTube Benelux)

 

Bericht delen