Woensdag 17 januari 2018

Net5 sluit het jaar muzikaal af

Op oudejaarsavond brengt Net5 de leukste foute nummers. In de Top 500 van Het Foute Uur 2016 ontvangt Airen Mylene gedurende de laatste uren van het jaar verschillende muzikale gasten voor een trip down memory lane, met als rode draad de Qmusic Top 500 van Het Foute Uur.

De hele lijst wordt afgegaan, van 500 naar de nummer 1: wie staat er dit jaar op deze felbegeerde plaats? Zaterdag 31 december vanaf 20.30 uur komen niet alleen de meest foute videoclips voorbij, maar wordt het ook een groot feest met bijzondere optredens, muzikale reportages en interviews met artiesten van weleer.

Mylene ontvangt de laatste avond van het jaar onder andere Esther Oosterbeek en Anita Heilker van de Dolly Dots, Erik van der Hoff alias Roberto Jacketti, The Vengaboys en de Divas of Dance: Nance van Twenty 4 Seven, Desiree Manders van 2 Brothers on the 4th Floor en Linda Estelle van T Spoon.

Optredens worden onder andere verzorgd door de Friese band Twarres, bekend van Wêr Bisto en de Britse popgroep Right Said Fred, bekend van I’m too sexy. Mylene wordt de hele avond bijgestaan door Qmusic-dj Menno Barreveld die de kijker gaat voorzien van feiten en weetjes van de hits uit de lijst.

Wekelijks luisteren ruim 1,3 miljoen luisteraars naar Het Foute Uur, dat iedere dag tussen 9.00 en 10.00 uur te horen is op Qmusic. Het programma met de foutste hits blijft groeien aan populariteit en bereikte in 2016 meer luisteraars dan ooit.

Top 500 van Het Foute Uur 2016: zaterdag 31 december 20.30 uur – 00.00 uur bij Net5.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen