Dinsdag 16 januari 2018

Net 5 zet april in het teken van royalty

Met het oog op de troonswisseling staat de maand april bij Net 5 in het teken van royalty. De zender brengt het programma Prinses zoekt man en diverse films waarin prinsessen en koninginnen voorkomen.

In Prinses zoekt man gaan drie prinsessen uit verschillende werelddelen op zoek naar hun ware liefde. De vrouwen gaan tijdens deze zoektocht undercover en verklappen aan niemand wat hun echte status is. De prinsessen hopen zo een man te vinden die verliefd wordt op wie ze werkelijk zijn en niet afgaan op hun afkomst. De vrouwen zijn: prinses Sheillah Nvannungi van Buganda Kingdom (Oeganda), prinses Aaliya van Balasinor (India) en prinses Xenia van Saksen (Duitsland).

Naast Prinses zoekt man zendt Net 5 ook films uit op dinsdag waarin prinsessen of koninginnen centraal staan. Zo is de film Enchanted te zien waarin een mooie prinses door de boze koningin wordt verbannen uit haar magische, getekende land en in het grimmige, hedendaagse Manhattan terecht komt. Ook wordt The Prince and Me 4: The Elephant Adventure uitgezonden, waarin een prinses wordt uitgehuwelijkt, maar stiekem verliefd is op de verzorger van haar huwelijksolifant. Verder zijn Sydney White, The Princess Diaries 2, The Prince and Me en A Cinderella Story te zien in april.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen