Article header image

Net 5 van start met Bake my Day

Bakken is hipper dan ooit. De cupcakewinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Inspelend op die trend komt Net 5 vanaf maandag met Bake my Day: een dagelijks programma waarin elke week vier amateurbakkers creaties maken en tegen elkaar strijden om de titel van ‘beste amateurbanketchef van Nederland’.

Torens van profiteroles, macarons, hartige taarten, friandises of een bruidstaart van vijf verdiepingen: er komt van alles voorbij in Bake my Day. De kandidaten worden letterlijk en figuurlijk op de proef gesteld door een tweekoppige jury met verstand van zaken. Elke week bereiden vier verschillende kandidaten de creaties, waarna slechts een kandidaat doorgaat naar de finale. In de laatste week van het seizoen strijden deze weekwinnaars tegen elkaar voor de titel ‘beste amateurbanketchef van Nederland’.

Bake my Day wordt gemaakt door Stepping Stone Producties, in samenwerking met het Bakery Institute: een particuliere bakkerijopleiding voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen