Article header image

Net 5 brengt Vijftig Tinten Grijs Maand

Net 5 doopt november om tot de Vijftig Tinten Grijs-maand. Het onder vrouwen meest besproken boek van dit moment verdient een themamaand en daarom komt Net 5 ‘met de mooiste erotische films’. Het gaat om films als Eyes wide Shut, Nine ½ weeks, Original Sin en Basic Instinct.

Daarnaast lanceert de zender het tv-programma I Love Vijftig Tinten Grijs, waarin bekende Nederlanders als Jan Heemskerk, Lange Frans en zijn vrouw, Pauline Wingelaar en Marijke Helwegen hun ongezouten mening geven over alle onderwerpen die voorbij komen in het populaire boek Vijftig Tinten Grijs.

Vijftig Tinten Grijs is het eerste deel van een trilogie. Het verhaal over de jonge en onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele die onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey heeft over de hele wereld miljoenen vrouwen in vuur en vlam gezet.

Reden voor Net 5 om een themamaand te lanceren waarin de trilogie centraal staat. In de hele maand november komen erotische films voorbij. Indecent Proposal, Striptease, Disclosure en Eyes Wide Shut zijn enkele voorbeelden van klassiekers die in deze maand te zien zijn. Behalve de films brengt Net 5 het programma I Love Vijftig Tinten Grijs, waarin seks, erotiek en de onderwerpen uit het boek centraal staan.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen