Dinsdag 16 januari 2018

NET 5 brengt Secret Story

SBS heeft dinsdagmorgen tijdens een persconferentie onthuld welk reality-programma NET 5 binnenkort op tv brengt. Het programma werd eerder aangekondigd als ‘de opvolger van Big Brother‘. Nu blijkt het te gaan om Secret Story. Producent Endemol produceerde het eerder in Frankrijk. De uitzendingen starten op 13 februari.

In deze nieuwe vorm van realitytelevisie verblijven vijftien kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten drie maanden hun geheim verborgen zien te houden en dat van anderen zien te ontrafelen. Bart Boonstra (Popstars en The Voice) en Renate Verbaan nemen de presentatie van de dagelijkse uitzendingen en de wekelijkse live eliminatieshow voor hun rekening.

NET 5 zendt het programma van zestig minuten uit om 19.30 uur. De wekelijkse live-uitzending duurt anderhalf uur. Net als bij Big Brother is Secret Story permanent via internet (www.net5.nl/secretstory) te volgen. Iedere donderdag moet één van de bewoners het huis verlaten.

Laurens Drillich, creatief directeur Endemol Nederland: “Secret Story is in Frankrijk en Portugal al meerdere seizoenen een groot succes. Het is de overtreffende trap van reality: vrolijk, spannend, ontroerend, tragiek en vol overwachte wendingen.”

Alphons Martens, zendermanager NET 5: “Ik verwacht dat dit programma veel gaat losmaken bij de NET 5-kijker. Maar zeker ook nieuwe kijkers naar de zender gaat trekken.”

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen