Woensdag 17 januari 2018

Nederlandse versie van Geubels en de Idioten

AVROTROS gaat een Nederlandse versie van het Vlaamse programma Geubels en de Idioten maken. In Nederland zal Ruben van der Meer de hoofdrol hebben. Het is nog niet bekend wanneer de uitzendingen starten.

In de Belgische versie van Geubels en de Idioten laat comedian Philippe Geubels twee collega’s gevaarlijke stunts uitvoeren die hij zelf niet durft te doen. In het programma vraagt hij zich zaken af als: Heft pijn angst op? Kun je een blinde leren autorijden? Overdrijven mensen die zeggen dat waterboarden niet leuk is? Omdat hij zelf nogal bang is, laat hij twee collega’s de kastanjes uit het vuur halen. Geubels en de Idioten is in België een groot succes.

Vandaar dat AVRTOTROS een Nederlandse variant met Ruben van der Meer wel ziet zitten. In De Telegraaf vertelt producent Vincent ter Voert over deze versie: “Van der Meer is zelf al alle mogelijke uitdagingen aangegaan. Hij is in brand gestoken, van gebouwen afgevallen en heeft op een struisvogel proberen te rijden. Hij is blij dat hij nu anderen zo gek krijgt om deze capriolen uit te halen.”

Bron: Televizier/Broadcast Magazine

Bericht delen