dinsdag 16 januari 2018

Neal Petersen programmadirecteur Infostrada Sports

Infostrada Sports heeft Neal Petersen aangesteld als nieuwe programmadirecteur. Petersen treedt per direct in dienst bij Infostrada Sport en is redactioneel eindverantwoordelijk voor alle televisieprogramma’s die het full service sport- en mediabedrijf produceert.

Petersen volgt hiermee Rob Labree op, die inmiddels bij FOX International Channels Benelux aan de slag is gegaan, waar hij inhoudelijk leiding geeft aan de sportprogrammering van de verschillende zenders.

Petersen zal zich bij Infostrada Sport inhoudelijk bezighouden met alle sportprogramma’s (zowel live als vanuit de studio) die onder andere op RTL, SBS 6 en Sport1 worden uitgezonden. Verder gaat hij nieuwe televisieformats en concepten ontwikkelen. In zijn nieuwe rol geeft Petersen leiding aan een redactioneel team van 40 personen.

In het verleden was Petersen onder meer persvoorlichter van de KNVB, hoofdredacteur Beneleague Magazine en freelance journalist. Daarnaast is hij oprichter en eigenaar van Sport Amerika, een platform over Amerikaanse sporten. Als freelancer was Petersen in het verleden ook al verbonden aan Infostrada Sports.

Danny Menken, CEO Infostrada Sports: “We zijn erg blij dat wij in Neal een zeer geschikte opvolger van Rob Labree hebben gevonden. Neal zijn enorm brede kennis van en passie voor sport en media, zijn creativiteit en leidinggevende kwaliteiten, maken dat wij ervan overtuigd zijn dat Neal van grote toegevoegde waarde zal zijn voor Infostrada Sports.”

Bron: Inforstrada Sports

Bericht delen