Dinsdag 16 januari 2018

NCRV brengt blote webcamgirl op tv

Onder kijkers van het NCRV-programma Man Bijt Hond  is ophef ontstaan over een item waarin een webcamgirl halfnaakt te zien is. Veel kijkers vinden dat het item van maandagavond niet thuishoort in een programma dat op de vroege avond wordt uitgezonden. Op het internetforum van Man Bijt Hond wordt furieus gereageerd.

“Het is gewoon van de gekken, dat de NCRV zulke walgelijke beelden over sex uitzendt op dit tijdstip. Ik keek elke dag naar Man bijt Hond, maar dat is nu gelijk afgelopen”, schrijft een kijker. “Schandalige uitzending op een zodanig tijdstip van de dag waarbij veel kinderen meekijken”, vindt een ander.

Een andere trouwe kijker is vooral teleurgesteld in de redactie van het programma. “Jammer, jammer… Ik kijk altijd met veel plezier naar Man Bijt Hond maar vanavond ging de lol er wel af … Inderdaad, wat moet je nu aan je kinderen uitleggen?? Dat het heel normaal is om je uit te kleden voor de camera?? Wisten jullie het even niet meer? Of zijn jullie op zoek naar ander publiek? Graag dan de aanvangstijd verplaatsen naar middernacht. Wat staat ons verder nog te wachten? Een teleurgestelde fan.”

Bekijk het fragment hier. (Ga naar 15.20 min.)

Bron: De Telegraaf/Broadcast Magazine

Bericht delen