Article header image

Najaarsprogrammering SBS bekend

SBS Broadcasting heeft de najaarsprogrammering bekend gemaakt. Naast oude vertrouwde programma’s zijn er ook nieuwe programma’s te bewonderen. Zo presenteert Henkjan Smits op SBS 6 het nieuwe programa Het Zullen Je Ouders Maar Zijn. Hierin vertellen kinderen wat ze vinden van de bijzondere levenswijze of hobby, het gedrag of beroep van hun ouders. Nance presenteert dit najaar een programma over honden. In deze zoektocht naar de perfecte familiehond krijgen gezinnen zes verschillende viervoeters op proef. Programmanaam en eerste uitzenddatum zijn nog onbekend.

Al eerder werd bekend dat Danny de Munk het programma Zand erover voor zijn rekening neemt. Eerste uitzending is op 31 augustus. Hart in Aktie, met kersvers SBS-presentator Leontine Borsato, start 31 augustus. Het Beste Idee van Nederland met nieuwe presentator Beau van Erven Dorens begint op 1 oktober.

Op NET 5 start Hart tegen Hard op 3 oktober. In deze nieuwe romantische misdaadserie draait alles om Thomas en Ava. Zij is sexy, spannend, doortastend en misdaadjournaliste bij een landelijk dagblad. Hij is impulsief, explosief en rechercheur bij de afdeling Zware Criminaliteit in Amsterdam. In de nieuwe politieserie Body of Proof schittert Dana Delany (bekend van Desperate Housewives) in de hoofdrol. Ze speelt Megan Hunt, een jonge vrouw die door een auto-ongeluk haar baan als gerespecteerd neurochirurg op moet geven en aan de slag gaat als schouwarts. De serie start 15 augustus In Next Hair Guru gaan getalenteerde kappers vanaf eind augustus de strijd met elkaar aan om door te breken als beste haarstylist van Nederland.

Veronica komt met het nieuwe Ranking the Cars. Lauren Verster is dit najaar te zien in het splinternieuwe tv-programma over auto’s en met name de personen die daarin rijden.

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen