Najaar vol hitseries bij FOX
Woensdag 17 januari 2018

Najaar vol hitseries bij FOX

Dit najaar gaan zes hitseries in première op FOX, vlak na de Amerikaanse premières. De achtste reeks van The Walking Dead is zelfs binnen 24 uur te bekijken. FOX brengt daarnaast de nieuwe seizoenen van American Horror Story, Empire, Star, This is Us, X-Men en The Gifted.

American Horror Story 7 speelt zich af in de voorsteden van het hedendaagse Detroit met Sarah Paulson in de hoofdrol als een New Yorkse die getraumatiseerd is geraakt door de aanslagen op 11 september. De verkiezingswinst van Donald Trump doet haar angsten weer ernstig opspelen. Vanaf morgen iedere vrijdag om 22.00 uur.

In dit vierde seizoen van Empire, een muzikaal familiedrama gesitueerd rond een hip-hop imperium, maakt platenbaas Lucious voor het eerst zijn opwachting na de explosie in Las Vegas. Alle leden van de Lyon-familie hebben zo hun eigen redenen om Lucious snel te zien herstellen. Te zien vanaf 3 oktober.

Star (Jude Demorest), Alexandra (Ryan Destiny) en Simone (Brittany O’Grady) bereiden zich in het tweede seizoen van Star voor op de volgende stap in hun carrière: een platencontract bij Midtown Sound! In Carlotta (Queen Latifah) vinden de meiden hun nieuwe manager. Met meer dan 7 miljoen kijkers is de serie Star in Amerika een mega succes. Vanaf 3 oktober te zien.

This is us is een modern familiedrama met een provocerend randje over de levens van twee mannen en een vrouw die dezelfde verjaardag delen, de manier waarop zij met elkaar in verbinding staan en hoe zij van elkaar verschillen. De serie is dit jaar genomineerd voor maar liefst elf Emmy Awards. Ook te zien vanaf 3 oktober.

Op 5 oktober gaat The Gifted in première. Dit gebeurt vrijwel direct na de Amerikaanse wereldpremière. De serie is mede geproduceerd door X-Men-regisseur Bryan Singer. The Walking Dead trapt op 23 oktober af met de honderdste aflevering.

Bron: FOX/BM

Bericht delen