Dinsdag 16 januari 2018

Mulder nieuwe COO SBS, Van der Pol bij 538

Peter Mulder wordt de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van SBS Broadcasting. Hij vertrekt bij de 538 Groep, waar Joris van der Pol hem zal opvolgen als commercieel directeur. Van der Pol werkt sinds 2001 bij de 538 Groep, achtereenvolgens als accountmanager, business development manager, sales manager en sales director.

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur 538 Groep: “Joris is een commerciële tijger en een echte radioman. Twee eigenschappen die perfect passen in het profiel!” Van der Pol: “In een nieuwe rol deel uit blijven maken van het mooiste mediabedrijf en het beste commerciële team. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. I’m in!”

Mulder treedt per 1 februari 2013 toe tot de SBS-directie, waar hij Peter Vertregt opvolgt. Georgette Schlick, CEO SBS Broadcasting: “In Peter hebben we een nieuwe CCO gevonden die bewezen heeft op een constructieve wijze uitvoering te kunnen geven aan een commerciële strategie, waarin klantrelaties centraal staan. Bovendien heeft hij een goed track record in het gezamenlijk met klanten ontwikkelen van nieuwe commerciële proposities. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij de commerciële uitdagingen van SBS gaat waarmaken.”

Mulder: “Ik vind het een fantastische uitdaging om als commercieel directeur het team van SBS te komen versterken. Ik kijk ernaar uit om samen met de business partners van SBS proposities te gaan ontwikkelen waarmee we invulling geven aan de marketinguitdagingen van deze relaties. De full media format strategie die SBS dit jaar heeft neergezet, biedt daar een hele goede basis voor. Ik verheug mij erop deze strategie voor zowel SBS als haar klanten succesvol uit te rollen.”

Bron: SBS Broadcasting/538 Groep

Bericht delen