Morad El Ouakili wordt vast gezicht bij RTL Boulevard
woensdag 12 juni 2024

Morad El Ouakili wordt vast gezicht bij RTL Boulevard

Morad El Ouakili is vanaf 2025 een vast gezicht bij het entertainmentprogramma RTL Boulevard. De presentator en radio-dj maakte eerder deze week bekend dat hij per direct bij NPO Radio 2 vertrok, omdat zijn contract bij BNNVARA hem te veel beperkte.

El Ouakili zal de komende tijd al vaker in RTL Boulevard te zien zijn. Met ingang van januari volgend jaar wordt hij een vast gezicht in het weekend, meldt RTL. Afgelopen weekend was hij voor het eerst te zien als co-host van RTL Boulevard. El Ouakili was al vaker in het programma te zien, maar dan alleen als deskundige.

Maandag werd bekend dat El Ouakili per direct stopte met zijn radioshow op NPO Radio 2. Op Instagram legde hij uit dat zijn contract bij BNNVARA hem niet toestond ook als televisiepresentator elders te werken. “Gesprekken hierover zijn tot op het laatste moment gevoerd, in de hoop dat we er samen uit konden komen. Ik betreur deze uitkomst, maar respecteer de keuze van BNNVARA”, zei hij hierover.

El Ouakili’s avondprogramma Met Morad, dat hij sinds begin 2023 presenteerde op NPO Radio 2, was maandag al niet meer te horen. Het werd vervangen door Het Platenpaleis met Jasper de Vries.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen