woensdag 17 januari 2018

Mijn Vader is de Beste! bij AVROTROS op NPO Zapp

Welke vader is de snelste, de slimste, de sterkste en heeft het beste uithoudingsvermogen? In een nieuw seizoen van Mijn Vader is de Beste! gaan verschillende vaders, met de hulp en aanmoedigingen van hun kinderen, de strijd met elkaar aan. 

In de eerste aflevering bijten bekende vaders Wilfred Genee, Yes-R, Klaas van der Eerden en Martijn Fischer het spits af. De presentatie is in handen van Romy Monteiro. Mijn Vader is de Beste! is wekelijks te zien vanaf zaterdag 13 januari om 19.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

Mijn Vader is de Beste! is een spannende familiespelshow. In elke aflevering gaan vier vaders tot het uiterste. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan.

De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen