Michiel Romeyn maakt show voor Comedy Central
maandag 3 september 2018

Michiel Romeyn maakt show voor Comedy Central

Een maandagavond en 25 minuten op Comedy Central. Dat is wat acteur/komiek Michiel Romeyn en regisseur Max Porcelijn nodig hadden voor een nieuwe show die zij samen wilden maken.

Comedy Central gaf beiden carte blanche en de show YEP! was geboren. YEP! is maandag 24 september om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. Romeyn: “Het is het begin van een kunstwerk, het is nog niet af, maar je kan dus 24 september wel al naar de bootleg-show kijken op Comedy Central. YEP! is echt iets voor de comedy-fijnproever.”

Michiel Romeyn (1955) is bekend van onder andere Jiskefet en zijn rollen in verschillende films en series zoals in Van Geluk Gesproken waar hij een Gouden Kalf voor won, Taxi, In voor- en tegenspoed, Alles is Liefde en Mijn opa de Bankrover, Danni Lowinski en de film De Grote Zwaen onder regie van Max Porcelijn.

Max Porcelijn (1981) is werkzaam als scenarist en regisseur. Met zijn film Plan C (2012) won hij het Gouden Kalf voor Beste Scenario. Naast Plan C en De Grote Zwaen regisseerde hij ook een aantal afleveringen van Penoza en Van God Los. Binnenkort maakt Comedy Central bekend wie naast Michiel Romeyn te zien zijn in YEP!, dat wordt geproduceerd door NewBe.

Bron: Viacom/BM

Bericht delen