Michael Dijkstra aangesteld als Hoofd Regie ENG bij EndemolShine Nederland
woensdag 25 januari 2023

Michael Dijkstra aangesteld als Hoofd Regie ENG bij EndemolShine Nederland

Sinds deze maand completeert Michael Dijkstra het managementteam van EndemolShine Nederland in de functie van Hoofd Regie ENG. Hij gaat als vaste regisseur de kwaliteit van de content bewaken, zowel bij het creatieve- als bij het productieproces.

Michael is zijn carrière ooit bij Endemol begonnen, waar hij – als freelancer en in dienst – programma’s regisseerde zoals All You Need Is Love, Love Is In The Air, Hotter Than My Daughter, Holland’s Next Top Model, The Island, Hart in Aktie en het eerste seizoen van Hunted.

De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest bij Zodiak Nederland, waar hij onder andere werkte aan de Videoland-documentaire Summer de Snoo: Picture Perfect en het EO-programma Mannen in het Wild. Tevens was hij werkzaam bij ITV Studio’s Nederland en was hij als eindregisseur verantwoordelijk voor onder andere de drie Prince Charming-series, Het Perfectie Plaatje (editie in Argentinië) en een documentaire over het online platform OnlyFans. Bij al zijn programma’s was hij verantwoordelijk voor de draaistijl, vormgeving en eindmontages.

Met zijn opgedane kennis wordt Michael samen met het creatieve team verantwoordelijk voor de look-and-feel van de formats, de draaistijl en de muziekkeuze. Daarbij gaat hij zich verdiepen in de nieuwste, technische ontwikkelingen. Een welkome verrijking voor het managementteam van EndemolShine Nederland.

Bron: EndemolShine Nederland/BM

Bericht delen