Mertijn de Nooijer bij M7 aan de slag als OTT Director Europe
donderdag 4 oktober 2018

Mertijn de Nooijer bij M7 aan de slag als OTT Director Europe

M7 Group, actief op het gebied van satelliet- en IP-diensten, heeft Mertijn de Nooijer benoemd tot OTT Director Europe.

De Nooijer was actief bij Discovery Inc., waar hij verantwoordelijk was voor Distribution & Business Development voor Discovery in West-Europa en de Nordics.

De benoeming van Mertijn de Nooijer bevestigt de ambitie van M7 om zijn marktpositie verder te versterken, waarbij de voordelen van lineair televisiekijken worden gecombineerd met de groeiende vraag van consumenten naar een interactief en on-demand contentaanbod via OTT.

“We zijn erg tevreden met de benoeming van Mertijn. Hij heeft een grote kennis van het internationale medialandschap en brengt een enorme hoeveelheid ervaring op het gebied van traditionele en nieuwe digitale contentdistributie mee. Bovendien heeft hij een uitstekende staat van dienst in het onderhandelen over multiterritoriale contentlicentieovereenkomsten. Ik ben er zeker van dat hij ons kan helpen onze onderneming te versterken en wens hem veel succes in deze nieuwe rol”, aldus Stefano Colombo, VP Content van M7 Group.

M7 Group is gevestigd in Luxemburg en binnen Europa een van de snelst groeiende aanbieders van satelliet- en IP-diensten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt.

Bron: M7/BM

Bericht delen