Dinsdag 16 januari 2018

Menno Wagenaar en Robin Blitzblum verlaten MTV Networks

Menno Wagenaar, VP, Brand Solutions & Advertising, heeft besloten om MTV Networks te verlaten. De afdeling Brands Solutions & Advertising wordt nu onderdeel van de Ad Sales afdeling onder leiding van Lucas van der Eerde. Van der Eerde, VP, sales director MTV Networks, breidt zijn verantwoordelijkheden voor MTV Networks verder uit vanaf 1 september.

Robin Blitzblum, head of Advertising, heeft ook besloten om MTV Networks te verlaten. Petra van Veldhooven neemt vanaf 1 september zijn leidinggevende verantwoordelijkheden over binnen de afdeling Ad Sales.

Wagenaar is sinds 2006 werkzaam bij MTV Networks en gaf vanaf 2010 invulling aan de rol van VP Brand Solutions & Advertising. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de commerciële samenwerking tussen merken en platformen met MTV Networks klanten. Robin Blitzblum begon in 2006 bij MTV Networks. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de concepten en de creatie van alle commerciële samenwerkingen tussen merken en platformen met MTV Networks klanten.

Bron: MTV Networks/Broadcast Magazine

Bericht delen