dinsdag 16 januari 2018

Meet the Dutch: Nederlandse ondernemers op IBC

Tijdens de internationale broadcastbeurs IBC in de RAI te Amsterdam, organiseert netwerkorganisatie iMMovator op maandag 15 september in samenwerking met de gemeente Amsterdam een speciale sessie: Meet the Dutch.

Tijdens deze sessie bespreken Nederlandse ondernemers wat er nieuw is op IBC en delen hun ervaring rondom internationale uitbreiding en technische innovatie.

De sessie Meet the Dutch is gratis toegankelijk voor iedere IBC-bezoeker en vindt 15 september plaats van 11.30 tot 13.00 uur. Drie Nederlandse entrepreneurs komen aan het woord over de ontwikkelingen die te zien zijn op de IBC. Alex Terpstra, CEO Civolution vertelt over de ontwikkelingen op het gebied van digital watermarking en fingerprinting technologie die de basis is voor veel innovatieve second screen en media diensten. Jacob Zwagemaker, CCO, 24i, ligt de markt van TV apps toe: TV apps komen nu beschikbaar voor elk scherm, smart TV’s, set-top boxes, game consoles, tablets en mobiel. Hans Krouwels, CEO Vidigo vertelt hoe software de markt van live TV productie verandert, en wat voor nieuwe soort televisie dat ook oplevert.

Kijk voor meer informatie en (gratis) aanmelding voor Meet the Dutch op iMMovator.nl.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

 

Bericht delen