Woensdag 17 januari 2018

Mediatoren Hilversum open voor publiek

Voor het goede doel genieten van het uitzicht vanuit de mediatoren in Hilversum? Dat kan. Alticom stelt op 9 en 10 september tijdens de Open Studio Dagen haar mediatoren open voor het grote publiek.

Voor € 5,- per persoon kan de bezoeker genieten van het uitzicht. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis naar boven. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Muziekids, waar zieke kinderen via muziek weer kind kunnen zijn.

“Een unieke kans”, volgens Anne Pieter van der Schaaf, woordvoerder van Alticom. “Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Muziekids stellen we ze graag ook dit jaar tijdens de Open Studio Dagen open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Hilversum een geweldig uitzicht op het Media Park en de natuurgebieden van de Gooi en Vechtstreek. Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen, wellicht in combinatie met een bezoek aan de Open Studio Dagen.”

Bron: Alticom/BM

Bericht delen